Avertizare!

Deschizi un detaliu de produs cu accesorii erotice.
Făcând clic pe butonul „da”, declar: Sunt adult, peste 18 ani

Nu voi permite niciunui incompetent sau minor să acceseze datele furnizate aici nu puteți adăuga sau elimina mărfuri la o comandă deja trimisă, doar o anulați

Da Nu
Autentificare
0 RON0

4711 Floral Jasmine Women Eau de Cologne - tester 100 ml

Parfumuri femei
4711 Floral Jasmine Women Eau de Cologne - tester 100 ml
60 RON
in stoc
4711 Floral Jasmine Women Eau de Cologne - tester 100 ml

Descrierea produsului

Cap:
Inimă:
Fundație:
Cu un parfum izbitor de bogat și îmbătător, colonia 4711 Jasmine a fost introdusă în 2019 pentru bărbații care caută un parfum floral oriental de lux. Creat ca un remix al originalului lor Echt Kölnisch Wasser, de renume mondial, acesta reexaminează și se concentrează din nou pe nota originală de iasomie pentru a crea o aromă nouă și incitantă. Portocala bergamotă luminoasă și înălțătoare dă startul parfumului cu o deschidere spumoasă. Ceaiul dulce răcoritor completează vârful. Inima este toată înfășurată în jurul unui cultivar special de iasomie intens floral și liniștitor. Susținând inima este un ulei de neroli ușor și aerisit cu nuanțe de miere pentru un centru seducător. Cedrul veșnic uscat se îmbină cu boabele de tonka senzuale, dulci ca laptele și cu mosc primar pentru un fond uscat și picant. Cu un sillage și o longevitate moderată, această apă de colonie revitalizantă este excelentă pentru utilizarea zilnică și seara. Despre marcă: 4711 produce parfumuri în orașul Köln încă din 1799, pe baza unei rețete create de un misterios călugăr cartusian. Parfumurile lor au o textură bogată și sunt concepute pentru a capta inima și sufletul.

Produse similare

NOBLAS

Parfumuri, produse cosmetice, perri de păr:  puteți cumpăra toate pe noblas.ro. Pe noblas.pl extindem constant portofoliul de mărci și puteți aștepta cu nerăbdare oferte săptămânale la produsele selectate. 

Nu ezitați să vă cumpărați vouă sau celor dragi un cadou frumos mirositor.