Avertizare!

Deschizi un detaliu de produs cu accesorii erotice.
Făcând clic pe butonul „da”, declar: Sunt adult, peste 18 ani

Nu voi permite niciunui incompetent sau minor să acceseze datele furnizate aici nu puteți adăuga sau elimina mărfuri la o comandă deja trimisă, doar o anulați

Da Nu
Autentificare
0 RON0
Informații de conectare
×

Consimțământul pentru a primi știri

Consimțământul informat pentru a primi știri sub formă de mesaje de e-mail

În conformitate cu „Regulamentul general al UE privind protecția datelor (GDPR), trebuie să vă dați consimțământul pentru trimiterea și prelucrarea datelor dvs. personale în scopuri de marketing. În acest caz, este vorba despre trimiterea de știri sub formă de mesaje de e-mail.

Datele dvs. personale vor fi gestionate cu cel mai mare nivel posibil de securitate pentru a preveni furtul sau alte forme de utilizare incorectă.

 

Dacă nu solicitați acest serviciu de marketing, nu contează, puteți totuși să comandați bunuri de la magazinul nostru electronic, pur și simplu nu veți fi informat despre evenimentele noastre.

Dacă decideți să revocați consimțământul deja acordat în conformitate cu dreptul dvs., atunci, desigur, puteți. Datele dvs. vor fi anonimizate și nu vă vor mai fi trimise alte mesaje de marketing.

Informații de facturare
Contact pentru livrare
×

Consimțământul condițiilor de afaceri și principiilor de prelucrare a datelor cu caracter personal necesare pentru executarea comenzii

În conformitate cu „Regulamentul general privind protecția datelor” (denumit în continuare GDPR), trebuie să fiți informat cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale necesare procesării comenzii dumneavoastră.
Prin urmare, aceste date personale nu vor fi utilizate în scopuri publicitare, ci vor fi păstrate pentru o perioadă specificată de alte reglementări legale. Fără furnizarea acestor date personale, nu este posibilă procesarea legală a comenzii dvs.
Aceste date sunt:

  • nume
  • nume de familie
  • în cazul companiilor IČO și DIČ
  • adresa de facturare
  • adresă de livrare
  • e-mail pentru trimiterea confirmării primirii și executării comenzii
  • telefon

Referire la condițiile de afaceri - obchodní podmínky

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
AutentificareParolă uitată

Najít v ARESu Zrušit