Avertizare!

Deschizi un detaliu de produs cu accesorii erotice.
Făcând clic pe butonul „da”, declar: Sunt adult, peste 18 ani

Nu voi permite niciunui incompetent sau minor să acceseze datele furnizate aici nu puteți adăuga sau elimina mărfuri la o comandă deja trimisă, doar o anulați

Da Nu
Autentificare
0 RON0

Descrierea produsului

BarePRO® 16HR Skin-Perfecting Powder Foundation de la bareMinerals este un fond de ten vegan, fără talc, care îmbunătățește vizibil tonusul și textura pielii în timp. Această formulă rezistentă la transpirație, umiditate și transfer oferă 16 ore de acoperire completă respirabilă, cu un finisaj mat natural.

Mod de utilizare -
Se utilizează umed sau uscat
Utilizare uscată: Aplicați în stare uscată cu ajutorul burețelului inclus. Această aplicare este ideală pentru pielea echilibrată, mixtă sau grasă sau pentru utilizarea în deplasare. Apăsați buretele pe pudră. Răspândiți produsul pe față, începând de unde doriți cea mai mare acoperire și estompând spre exterior cu mișcări lungi.

Aplicare umedă: dacă aveți pielea uscată, folosiți un burete umed pentru a obține cea mai cremoasă aplicare posibilă. Sfat profesional pentru aplicarea umedă: lăsați pudra să se usuce până la un finisaj mat natural și să se umbrească timp de 30 de secunde înainte de a o fixa sau de a aplica mai mult machiaj, deoarece aplicarea umedă poate face ca nuanța să pară mai bogată și mai vibrantă.

Produse similare

NOBLAS

Parfumuri, produse cosmetice, perri de păr:  puteți cumpăra toate pe noblas.ro. Pe noblas.pl extindem constant portofoliul de mărci și puteți aștepta cu nerăbdare oferte săptămânale la produsele selectate. 

Nu ezitați să vă cumpărați vouă sau celor dragi un cadou frumos mirositor.