Avertizare!

Deschizi un detaliu de produs cu accesorii erotice.
Făcând clic pe butonul „da”, declar: Sunt adult, peste 18 ani

Nu voi permite niciunui incompetent sau minor să acceseze datele furnizate aici nu puteți adăuga sau elimina mărfuri la o comandă deja trimisă, doar o anulați

Da Nu
Autentificare
0 RON0

Bielenda Total Nail Repair balsam de unghii After Hybrid 3w1 10 ml

Cosmetice
Bielenda Total Nail Repair balsam de unghii After Hybrid 3w1 10 ml
19 RON
in stoc
recomandam
Bielenda Total Nail Repair balsam de unghii After Hybrid 3w1 10 ml

Descrierea produsului

TOTAL NAIL REPAIR AFTER HYBRID 3in1 este un balsam modern pentru unghii care îngrijește eficient placa și îi redă aspectul sănătos și starea corespunzătoare. Ingredientele active din produs refac și întăresc placa unghiei deteriorate după ce hibridul a fost îndepărtat. Balsamul formează un strat protector pe suprafața unghiilor, care asigură rezistența acestora la influențele externe dăunătoare. Produsul are o culoare naturală care acoperă perfect imperfecțiunile unghiilor deteriorate.

Mod de utilizare - Aplicați un strat de balsam pe unghiile curățate și nevopsite. Lăsați să se usuce. Aplicați la nevoie, cu o frecvență de o dată la 2-3 zile. Balsam destinat unghiilor deteriorate, după retragerea hibridului.

Produse similare

NOBLAS

Parfumuri, produse cosmetice, perri de păr:  puteți cumpăra toate pe noblas.ro. Pe noblas.pl extindem constant portofoliul de mărci și puteți aștepta cu nerăbdare oferte săptămânale la produsele selectate. 

Nu ezitați să vă cumpărați vouă sau celor dragi un cadou frumos mirositor.